Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

Bliv salgselev i Tøjeksperten eller Wagner

Velkommen til PWT Group A/S:

Fra hovedkvarteret i Aalborg markedsfører PWT Brands vores egne mærker Lindbergh, Jacks Sportswear Intl., JUNK de LUXE, Bison og Morgan. Vores fem stærke brands der både designes og indkøbes i Aalborg sælges i butikker og online af mere end 650 uafhængige detailhandlere i over 20 lande samt i vores egne detailkæder Tøjeksperten og Wagner.

Tøjeksperten og Wagner er hvor vi skiller os ud og leverer mode til gode priser, når som helst og hvor som helst. Det er i en af de kæder hvor du kan komme til at gøre en forskel.

Tøjeksperten er Danmarks største herretøjskæde med ca. 110 butikker over hele landet - samt online på tøjeksperten.dk. Tøjeksperten sælger kvalitetstøj til modebevidste mænd i alle aldre.

Wagner er en menswear-kæde, der sælger en række stærke brands til den skandinaviske mand. Kæden tæller ca. 35 butikker i Danmark, Norge & Sverige, samt online på wagner.dk. Kæden er kendetegnet ved god kvalitet til rimelige priser.

Din hverdag i jobbet:

Som salgselev hos Tøjeksperten eller Wagner vil du med det samme indgå som en vigtig brik i butikkens team og står altid klar til at yde den bedste kundeservice for alle vores kunder. Du er med til at sikre at butikken er salgsklar hver dag og opnår de målsætninger, der er lavet for dig og din butik. Du er med til at sørge for varemodtagelse af nye varer til butikken, trimme, optimere og vedligeholde butikken visuelt ud fra de retningslinjer der er for kæden. Du er med til at tilrettelægge butikkens daglige opgaver og deltage i planlægningen af butikkens og kædens aktiviteter, samt markedsføring på de sociale medier.

Vi lærer dig grundigt op i butikken, så du ved præcis, hvad der skal til for at få succes. Vi giver løbende feedback omkring din udvikling og resultater og hjælper dig videre, så du hele tiden er i stand til at sætte kunden i centrum.

Hvem er du:

Du har passion for tøj og mode, er ambitiøs af natur og er klar på nye udfordringer. Du er udadvendt og imødekommende og kan lide at møde og snakke med nye mennesker. Du arbejder engageret for at nå dine mål og resultater, og synes det er fedt at have og tage ansvar.

Fortæl os lidt om dig selv. Hvorfor du gerne vil arbejde i butik? Hvorfor vi skal vælge netop DIG som vores nye salgselev? Hvad der motiverer dig i et arbejde? Hvad laver du i din fritid, og hvad dine planer er for fremtiden.

For at komme i betragtning til stillingen skal du have gennemført en af nedenstående uddannelser.

  • GF2 på EUD Business
  • GF2/studieåret på EUX Business
  • HHX Handelsgymnasiet 
  • STX, HTX eller HF og have afsluttet et EUS5 ugers forløb med retningen DETAIL
  • Er du over 25 år - skal du have fået foretaget en realkompetencevurdering ift. adgangskravene for det enkelte speciale

Vi tilbyder:

Et stærkt fællesskab med dine kollegaer, faglig udvikling i form af relevante skoleophold og ansvar allerede fra dag ét, Skoleophold der tager udgangspunkt i din hverdag og hvor fokus er at udvikle dig fagligt. I tiden som salgselev kan du også se frem til personlig udvikling. Du vil lære at danne dig overblik, sælge, kundeservice, samarbejde og meget mere.

Din fremtid:

Når du er færdiguddannet som salgsassistent, så er muligheden for at fortsætte hos os ret stor. Vi har de seneste år beholdt ca. 80% af vores udlærte elever, for vi gør vores bedste for at finde plads i en af vores butikker til vores allerbedste elever.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, og ansætter så snart den rette kandidat er fundet - så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Arbejdssted

Flere steder i landet, Danmark

Stillingstype

Salg/Butik

Ansøgningsfrist

12.08.2021

Startdato

Vi ansætter løbende, så snart den rette kandidat er fundet

Oprettet

14.12.2020

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Virksomhedsbeskrivelse

Om Wagner

Wagner er en menswear-kæde, og sælger en række stærke brands til den skandinaviske mand. Kæden tæller ca. 35 butikker i Danmark, Norge & Sverige, samt online på wagner.dk. Kæden er kendetegnet ved god kvalitet – til rimelige priser og de stærke brands tæller ex. Lindbergh, Bison, Junk de Luxe, Jacks Sportswear Intl., m.fl.

Du kan læse mere på wagner.dk

Om Tøjeksperten

Tøjeksperten er Danmarks største herretøjskæde med ca. 110 butikker over hele landet, samt tøjeksperten.dk. Tøjeksperten sælger kvalitetstøj til modebevidste mænd i alle aldre, herunder en række stærke brands som ex. Lindbergh, Bison, Junk de Luxe, Morgan, m.fl.

Du kan læse mere på tøjeksperten.dk