Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

Butikschef WAGNER Rosengårdcentret

Dygtig butikschef søges til vores butik i Rosengårdcentret

”I vores butikker ønsker vi, at give vores kunder en ekstraordinær god oplevelse”. Vi har fokus på salg og på kundeservice igennem dit engagement og ejerskab af butikken. Som butiks chef stræber du altid efter at skabe gode resultater ved at vide hvordan omsætning konverteres til profit, -ved at være en god købmand, god leder og god kollega. Igennem involvering af dit team, søger du altid efter nye måder hvorpå du kan optimere omsætningen i butikken, den daglige drift, personalets præstationer og udvikling.

Vil DU være den markante leder i butikken og samtidig gå forrest i det daglige salg, er det DIG vi søger.

Salgsdynamo:

Dit primære ansvarsområde er at løfte salget og det økonomiske resultat gennem fremragende ledelse og godt købmandskab. Du brænder for konceptet, har fokus på den effektive drift og har en udpræget vindermentalitet. 

Din dagligdag:

• Du sikrer at din butik er service og salgsklar.

• Du tilrettelægger butikkens daglige opgaver ud fra faste koncepter.

• Du går forrest som et godt eksempel ved at være synlig på ”gulvet” ved kundebetjening og andre opgaver.

• Du bygger og bruger et bredt netværk til at sikre Wagners målsætninger.

En vigtig del af din dagligdag er at sikre dine kunder et ekstraordinær oplevelse og at motivere, coache og udvikle dine medarbejdere, så de yder deres bedste.

Sales manager med mere

Som butiks chef trives du med 100% fokus på at skabe resultater gennem dine medarbejdere.

Du skal være sulten efter at opnå succes i dit job, og for at få succes i jobbet er det afgørende, at du:

• har erfaring som leder for salgsmedarbejdere

• har erfaring med at coache medarbejdere

• har høj energi og er bevidst om dit ansvar som butikschef

• forstår vores forretning og de lokale markedsforhold

• er modebevidst og har en stor interesse for mode

Du har stor indflydelse på den daglige drift af butikken og kan i høj grad præge din egen hverdag. Derfor lægger vi vægt på, at du er god til at planlægge og prioritere dine opgaver og kan bevare overblikket i pressede situationer. Din positive, åbne og direkte personlighed motiverer dine medarbejdere og inspirerer dem til at blive endnu bedre.

Dine muligheder:

Du får frihed under ansvar, attraktive ansættelsesvilkår, herunder en god fast løn og en attraktiv bonusordning forankret i butikkens resultater. Et spændende job i spidsen for en butik i Danmarks bedst drevne herretøjskæde. 

Vigtig info:

Som første step i ansættelsen hos PWT  Group, vil vi sende 2 tests til de kandidater vi finder aktuelle. Hold derfor øje med din mail, hvor disse bliver tilsendt, og tjek meget gerne uønsket post/spam filter, så vi sikrer os at de ikke går tabt her.

Arbejdssted

Region Syddanmark

Stillingstype

Salg/Butik

Ansøgningsfrist

06.06.2019

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

06.05.2019

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Tim Larsen

Retail manager

Telefon 24 25 81 74

Virksomhedsbeskrivelse

Wagner dækker Skandinavien med mere end 30 butikker over hele Danmark, omkring 20 butikker i Norge. Wagner sælger tøj til mænd - lige fra den trendy denim stil til klassisk herretøj. I Wagners bredde udvalg af modetøj er der lagt vægt på god kvalitet til rimelige priser. Wagners stærke brands: Lindbergh, Shine Original, Bison, Junk de Luxe og Jacks.