Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

DELTIDSSÆLGER SØGES TIL WAGNER HJØRRING - METROPOL

JOBBET:

Som deltidssælger brænder du for Salg og mode og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt, og altid parat til at yde den bedste service overfor kunderne. Det er en fordel hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

Hvor der er vilje er der vej!   Det er medarbejderne, der skaber vores succes – med hver deres personlighed. Det er en fordel, hvis du har salgserfaring fra f.eks. detail, opsøgende telefonsalg eller promotion jobs, men vigtigst er det, at du er den fødte vinder og drevet af salg!

DIN PERSONLIGHED:

Du vil have det sjovt på arbejdet og vil helst nå at tale med så mange som muligt på en dag. 

Vi forventer, at du som sælger er drevet af at skabe resultater gennem god kundeservice – hver eneste gang!. Du har det bedst med den opsøgende kontakt og trives i et lille team. Og selvfølgelig er du et konkurrencemenneske, der hellere vil opsøge udfordringer end at sidde stille. 

Vi lærer dig grundigt op, så du ved præcis, hvad der skal til for at få succes hos os. Vi holder løbende samtaler omkring din udvikling og resultater og hjælper dig videre, så du hele tiden er i stand til at sætte kunden er i centrum. 

Fortæl os lidt om dig selv og dine planer for fremtiden, så har vi måske jobbet til dig.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Så tilmeld dig vores talentbank her, og modtag mails når vi har muligheder til dig.


Arbejdssted

Region Nordjylland

Stillingstype

Salg/Butik

Ansøgningsfrist

15.11.2018

Startdato

01.12.2018

Oprettet

15.10.2018

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Helena Jønsson

Sales Manager

Telefon 72 45 44 13

Virksomhedsbeskrivelse

Wagner dækker Skandinavien med mere end 50 butikker over hele Danmark, omkring 20 butikker i Norge. Wagner sælger tøj til mænd - lige fra den trendy denim stil til klassisk herretøj. I Wagners bredde udvalg af modetøj er der lagt vægt på god kvalitet til rimelige priser. Wagners stærke brands: Lindbergh, Shine Original, Bison, Junk de Luxe og Jacks.