Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

SÆLGER TØJEKSPERTEN FREDERIKSSUND - SILLEBROEN

JOBBET:

Som sælger brænder du for salg & mode og har styr på de nye trends. Du er, åben, udadvendt, og altid parat til at yde den bedste service overfor kunderne. Det er en fordel hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

DIN PERSONLIGHED:

Vi forventer, at du som sælger er drevet af at skabe resultater gennem  god kundeservice – hver eneste gang! Du har erfaring fra et tidligere job i butik. Du har det bedst med den opsøgende kontakt og trives i et lille team. Og selvfølgelig er du et konkurrencemenneske, der hellere vil opsøge udfordringer end at sidde stille.

Du vil have det sjovt på arbejdet og vil helst nå at tale med så mange som muligt på en dag. Din karriere skal være inden for salg, og du brænder for at rådgive kunderne omkring mode og stil.

Fortæl os lidt om dig selv og dine planer for fremtiden, så har vi måske jobbet til dig.

KOM MED:

Vil du have en udbytterig salgskarriere? Har du lyst til at udvikle dig i en stærk virksomhed i kraftig vækst, og mener du, at du kan genkende dig selv i ovenstående, så søg stillingen på linket. Vedhæft CV samt en ansøgning, hvor du skriver lidt om dig selv, og søg allerede i dag, da vi løbende indkalder til samtaler.


Fandt du ikke hvad du ledte efter? Så tilmeld dig vores talentbank her, og modtag mails når vi har muligheder til dig.

Arbejdssted

Region Sjælland

Stillingstype

Salg/Butik

Ansøgningsfrist

15.11.2018

Startdato

01.12.2018

Oprettet

15.10.2018

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Nicolas Slott

Sales Manager

Telefon 72 34 90 80

Virksomhedsbeskrivelse

Tøjeksperten er en af Danmarks største herretøjskæder med mere end 100 butikker over hele Danmark. Tøjeksperten sælger kvalitetstøj til modebevidste mænd i alle aldre, herunder deres egne stærke mærker: Lindbergh, Shine Original, Junk de Luxe, Bison, Morgan og Huzar, foruden talrige andre eksterne mærker.