Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

Bliv elev i Tøjeksperten eller Wagner

VIL DU HAVE EN UDDANNELSE, HVOR DU KAN LEVE AF AT VÆRE DIG SELV?

Det er medarbejderne, der skaber vores succes – med hver deres personlighed. Hvor der er vilje er der vej! Så hvis du har talent for salg, er vild med mode og har et stort drive, så er en uddannelse som salgsassistent hos Tøjeksperten eller Wagner noget for dig.

HVEM ER DU?

Vi forventer, at du som sælger er drevet af at skabe resultater gennem god kundeservice og den gode kundeoplevelse – hver eneste gang. Du har det bedst med den opsøgende kontakt og trives i et lille team. Du er et konkurrencemenneske, der hellere vil opsøge udfordringer end at sidde stille.

Fortæl os lidt om dig selv og om, hvorfor du gerne vil arbejde i butik. Fortæl os gerne hvorfor har du valgt at søge elevplads i Tøjeksperten eller Wagner og hvad der motiverer dig i dit arbejde. Fortæl os hvad du laver i dit fritid, og hvad dine planer evt. er for fremtiden - måske har vi jobbet til dig.

Er du vores næste elev, så er du:

• Ambitiøs af natur

• Bruger dit naturlige drive til at nå dine mål

• Glæder dig over at få nye udfordringer

• Trives med at have ansvar

• Er udadvendt og imødekommende, også når det gælder fremmede mennesker

• Har passion for tøj og  salg

UNDER UDDANNELSEN KAN DU SE FREM TIL

Et godt stykke arbejde skal selvfølgelig belønnes. I din tid som elev hos os kan du derfor se frem til:

• Udlandsophold med andre af vores elever

• Et stærkt fællesskab med dine kollegaer

• Sociale arrangementer med elever fra hele landet

• Faglig udvikling i form af relevante skoleophold

• En uddannelse i eliteklassen

• Ansvar fra første arbejdsdag

Vi lærer dig grundigt op, så du ved præcis, hvad der skal til for at få succes hos os. Vi giver løbende feedback omkring din udvikling og resultater og hjælper dig videre, så du hele tiden er i stand til at sætte kunden i centrum, samt for at sikre at du er den bedste udgave af dig selv.

FOR AT KOMME I BETRAGTNING TIL STILLINGEN SOM SALGSELEV SKAL DU HAVE BESTÅET:

• HG2-skolebevis

• EUX-bevis (det studie kompetencegivende forløb)

• HHX-bevis, suppleret med 5 ugers grundforløb fra Handelsskolen

• HTX, STX eller HF bevis, suppleret med et 10 ugers EU's grundforløb fra Handelsskolen

Alle beviser skal være med retning Detail

Alle ansøgere på 25 år eller derover, som har opstartet grundforløbet efter 1. august 2015, skal medsende en uddannelsesplan RKV, som kan rekvireres via henvendelse til den lokale Handelsskole.

HVEM ER VI?

PWT ejer og driver de to herretøjskæder, Tøjeksperten og Wagner, som til sammen har mere end 175 butikker i Danmark. Butikkerne sælger en række forskellige brands herunder PWT's egne brands.

PWT har ca. 550 ansatte.

Læs mere på www.pwt-group.com

HAR VI FANGET DIN INTERESSE?

Er du interesseret i at blive elev hos Tøjeksperten eller Wagner? Vi søger altid nye medarbejdere med talent og engagement for salg og service, som kan bidrage til, at Tøjeksperten og Wagner tager det næste skridt. Gå til ansøgningsformularen ved at klikke på ansøg-knappen ude til højre.

Arbejdssted

Flere steder i landet, Danmark

Stillingstype

Salg/Butik

Ansøgningsfrist

30.04.2019

Startdato

Vi ansætter løbende, så snart den rette kandidat er fundet

Oprettet

07.01.2019

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Virksomhedsbeskrivelse

Om Wagner
Wagner dækker Skandinavien med mere end 50 butikker over hele Danmark, omkring 20 butikker i Norge. Wagner sælger tøj til mænd - lige fra den trendy denim stil til klassisk herretøj. I Wagners bredde udvalg af modetøj er der lagt vægt på god kvalitet til rimelige priser. Wagners stærke brands: Lindbergh, Shine Original, Bison, Junk de Luxe og Jacks.

Om Tøjeksperten
Tøjeksperten er en af Danmarks største herretøjskæder med mere end 100 butikker over hele Danmark. Tøjeksperten sælger kvalitetstøj til modebevidste mænd i alle aldre, herunder deres egne stærke mærker: Lindbergh, Shine Original, Junk de Luxe, Bison, Morgan og Huzar, foruden talrige andre eksterne mærker.